06-08-2018 - 12:00 Viasat programmer OK igen

03-08-2018 - 16:15 Viasat programmer mangler

Lige pt. har vi desværre den udfordring, at vi intet signal modtager fra Viasat. Det betyder at Toppakken er væk og at Tv3, Tv3+ og Tv3puls er væk. Vi har fejlmeldt til Viasat, men kan ikke få kontakt til dem. Vi bliver naturligvis ved med at forsøge. Vi vender tilbage når der er nyt. Forventer at have godt nyt på mandag.

Problemer med at modtage toppakken ??

Så er mobilnettet begynde at sende 4G i Hårlev, og dette gøres i samme frekvensområde som toppakken sendes i. Dette giver indstråling hvis dine antennekabler og stik ikke er iorden, og denne kan give firkanter i billedet - i værste fald sort skærm.

Det er følgende 4 kanaler der berøres heraf :
TV3 Sport1, TV3 Sport2, TV3 Golf og Kanal9.

Foreningen kan være behjælpelig med at finde og afhjælpe fejlen.

Kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 44 40 46 52

Åbningstider i Antennehuset på Metalvej !
Der er fremover åbent hver torsdag i tidsrummet kl. 18 - 19 !

De nyeste kanalnøgler finder du under programmer - tv programmer

Vi håber at vi ved hjælp af denne side kan forbedre informationsniveauet til foreningens medlemmer.

Vi findes også på FaceBook under Hårlev Antenneforening.

Erik Lindstam, næstformand og webmaster